Levertijd

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 geplaatst (en betaald) zijn, worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden! Bestellingen die op zondag of maandag worden geplaatst worden op dinsdag verzonden. Echter tijdens sale periodes en tijdens nieuwe leveringen kan het voorkomen dat je pakketje iets vertraagd is.

Mocht je bestelling na een aantal dagen toch niet geleverd zijn of de track and trace werkt niet goed, neem dan contact met ons op zodat we het voor je uit kunnen zoeken.

Alle pakketjes worden verstuurd met PostNL, zij leveren van maandag tot en met zaterdag.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen standaard €6.95 euro. Bestellingen boven de €100 euro worden gratis verzonden, behalve in de sale periodes. Bestel je vanuit België? Dan bedragen de verzendkosten €7.95 euro.

We versturen pakketjes met alle liefde wereldwijd. Je kunt je order doorgeven via de mail of een van onze social media kanalen. We berekenen dan de verzendkosten voor je en geven dit vooraf aan.

Ophalen in de winkel

Het is ook mogelijk om je pakketje in de winkel op te halen in onze winkel in Amsterdam. Deze optie kun je aanvinken tijdens het uitchecken op onze webshop. Je ontvangt een e-mail van ons wanneer je pakketje klaar ligt.

Retourneren

We begrijpen maar al te goed dat je de items die je hebt besteld even rustig met de kids wil doorpassen. Je hebt daarom 14 dagen bedenktijd. Ben je dus niet helemaal tevreden of is de maat niet naar wens? Geen probleem, je kunt de artikelen binnen 14 dagen retour sturen met het bijgevoegde retourformulier. Je kunt het product omruilen of we storten het bedrag naar je terug.

Let op: wij nemen geen sale-artikelen met korting vanaf 60% meer retour. Niet online en ook niet in de winkel. 

Je kunt je pakketje retour sturen naar het volgende adres:
Lemonade Kids Fashion en Lifestyle
Middenweg 46HS
1097 BR Amsterdam

Ruilen

Wil je een artikel omruilen voor een andere kleur of maat? Geef dit dan aan op je retourformulier of stuur ons even een e-mail of berichtje met daarin het ordernummer en het artikel dat je wenst om te ruilen. Stuur het pakketje retour naar onze winkel. Zodra wij deze hebben ontvangen sturen wij (binnen Nederland) het nieuwe artikel eenmalig kosteloos op. Blijkt achteraf nogmaals dat de maat niet goed is en wil je het voor de tweede keer omruilen? Dan vragen wij een toeslag van €6.95 voor de verzendkosten.

Voorwaarden voor ruilen en retourneren:

Het retour-pakketje dient binnen de datum van aflevering en de 14e dag na levering verzonden te zijn.
Het retour-pakketje dient voldoende gefrankeerd te zijn, de retourkosten zijn voor jou.
 Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes.
Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. De artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, er zelf een gebrek getracht is te herstellen, de gebruiksaanwijzing / gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de afzender. De portokosten die aan het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Tip: bewaar altijd goed de track and trace code van je retour-gezonden pakket. Je bent zelf verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het in goede orde hebben ontvangen.

Add to cart