Hey you, welkom bij Lemonade! Onze toffe winkel bestaat inmiddels ruim 5 jaar, maar is sinds begin dit jaar (2020) overgenomen door Charissa. Voor onze winkel-klanten is er niets veranderd, want Charissa was al lang werkzaam bij Lemonade, trok de stoute schoenen aan en ging haar droom achterna!

We zijn (vinden wij, natuurlijk) de leukste kids store in Amsterdam en zijn dan ook niet meer weg te denken uit Oost. Onze winkel is een echte beleving! Je shopt er namelijk niet alleen de mooiste kinderkleding, schoenen en speelgoed, maar ook de leukste interieur-spulletjes en kraamcadeautjes, we got you!

Onze store is geen oase van rust, maar een prachtige prints en kleuren galore. Mix and match is dan ook echt ons concept. Onze rekken en planken zijn gevuld met de mooiste merken die allemaal anders zijn, maar toch heel erg Lemonade. Ze zorgen dan ook voor heel wat Oooo’s en Aaaa’s! In ons gezellige keukentje en op het jungle-circuit kunnen de kindjes lekker spelen terwijl jij rustig shopt. Easy peasy Lemon squeezy, dus!

Vanaf nu kun je onze mix and match style en onverwachtse coole combi’s allemaal online shoppen in onze nieuwe webshop! Vragen? Don’t worry, de service online is net zo fijn en persoonlijk als in onze store.

Hope to see you soon!

Liefs,

Charissa, Sybrenne en Lindsey

Add to cart